De Heerevelden

De Heerevelden is het achterste gedeelte van een oude boerderij, gelegen aan een weiland met mooie bosranden in Noord-Brabant.

Uniek gelegen, sfeervolle vakantieboerderij, geschikt voor zowel kleine als grote groepen tot maximaal 16 personen. Deze luxe en gezellige groepsaccommodatie is zeer geschikt voor families en (vrienden)groepen.

Er is een grote sfeervol ingerichte huiskamer met hierin een houtkachel en daarbij een gezellige zithoek. Tevens is er een ruime eethoek voor 16 personen en een gezellige bar. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken met daarin een oven, magnetron en een afwasmachine.

Wilt u deze accommodatie van binnen bekijken? Druk dan op onderstaande afbeelding.
Presentatie3

  • 16 personen
  • 6 slaapkamers
  • 2 douches en toiletten
  • 1 badkamer met bad
  • gratis WiFi
  • kindvriendelijk

De accommodatie

De accommodatie beschikt op de 1e verdieping over: 5 tweepersoons slaapkamers met wastafel, 2 kinderbedjes en een zespersoons slaapkamer (met 1 tweepersoons- en 4 eenpersoons bedden) met wastafel. Verder is er boven een toilet met douche en beneden is er een bad, douche en 2 toiletten beschikbaar.

Lekker naar buiten!

Buiten zijn er volop sport- en spel mogelijkheden. Er is een ruime speeltuin met daarin een grote trampoline, een zandbak, speeltoestellen en speelgoed voor de kinderen. Op het terrein is er een voetbal- en volleybalveld, mogelijkheid tot midgetgolf en elke accommodatie is voorzien van een jeu de boulesbaan, tafeltennis- en tafelvoetbalspel.