Fietsen in Brabant

Wilt u gaan fietsen tijdens uw verblijf in een van onze vakantiehuizen? Dat is geen probleem hier. Want waar kunt u nou mooier fietsen dan in Zuid-Oost Brabant? Hieronder hebben we wat tips voor u.

Fietsverhuur Op locatie

In maart 1996 zijn wij als eenmanszaak begonnen met Fietsland Boekel. Ons belangrijkste streven was en is de fietser zo goed mogelijk te helpen met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Uiteraard hoort daar een hoge service bij.

Meer informatie
Tel. 0492 324904

Fietsroutes

Alle fietsroutes zijn te verkrijgen bij de informatiebalie van de VVV van Gemert-Bakel.

Meer informatie

Happen en Trappen

Eten, drinken en een kleine 40 kilometer fietsen en genieten van de geweldige bosrijke omgeving van het Gemert-Bakelse. Bij het beginpunt van een route wordt koffie geserveerd, met een lekkernij. Vervolgens wordt begonnen aan de tocht en kan de fietser in elk restaurant een gang verwachten. Beginnend met een voorgerecht, vervolgens soep en daarna een hoofdgerecht, om af te sluiten met een nagerecht. Voor alle routes geldt dezelfde prijs. Voor 37,50 euro wordt alles voor u verzorgd: een goed begin, een duidelijke route, gereserveerde plaatsen en een heerlijk 4-gangen diner. U hoeft slechts de consumpties nog af te rekenen.

Meer informatie