Theater

Ook als je van een bezoekje aan het theater houdt ben je hier in de regio goed voorzien. Hieronder vindt je enkele tips op het gebied van theaters.

Openluchttoneel in Handel

Van oudsher is het dorp Handel ‘het toneel’ altijd gunstig gezind geweest. Al heel vroeg werd hier door de mensen toneel gespeeld. Bij gebrek aan een openluchtterrein werden er zelfs in het processiepark openluchtspelen opgevoerd. Vanuit het toenmalig “Handels Belang” werd dit zeker ook gestimuleerd.

Meer informatie

Eendracht Gemert

De Eendracht in Gemert is een theater en activiteitencentrum waar cultuur in vol ornaat bloeit. Het theater biedt plaats aan bijna 400 personen en presenteert met een grote regelmaat bekend en onbekend talent. Cabaret speelt daarin een belangrijke rol. Daarnaast treden plaatselijke toneelverenigingen met regelmaat op.

Meer informatie
Tel. (0492) 362350

Pathé Helmond

Het filmaanbod van Pathé bestaat uit de belangrijke nieuwe films in diverse genres. Ook de kwalitatief goede Nederlandse films worden in het aanbod opgenomen. Pathé biedt daarbij films aan voor elke leeftijd.

Meer informatie
Tel. 0900-1458

Take Ten Servicebioscoop Uden

Take Ten is met zijn vier zalen en 475 stoelen één van de grootste servicebioscopen van het land. Niet alleen in formaat maar ook in inrichting, ambiance en concept is Take Ten een bijzondere bioscoop.

Meer informatie
Tel. 0413 - 27 16 16

Theater Markant Uden

Markant is het startpunt. De ervaring, kennis en de faciliteiten staan ter beschikking. Podia, zalen, licht en geluid, de livestream mogelijkheden, Markant heeft het allemaal in huis.

Meer informatie
Tel. 0413 256110

Theater De Blauwe Kei Veghel

Theater de Blauwe Kei biedt voorstellingen in de genres cabaret, muziek, toneel, kindervoorstellingen, dans en Filmhuis. Regelmatig zijn er inleidingen en workshops rond (toneel)voorstellingen.

Meer informatie
Tel. 0413 342 555