De Hooischuur

De Hooischuur is een luxe groepsaccommodatie met kamers voorzien van douche en/of bad met toilet gelegen in een landelijke omgeving in Noord-Brabant.

Uniek gelegen, sfeervolle vrijstaande boerderij, geschikt voor zowel kleine als grote groepen tot maximaal 18 personen. Deze luxe en gezellige accommodatie is zeer geschikt voor families en (vrienden)groepen.

De accommodatie beschikt over 7 ruime slaapkamers voorzien van douche of bad en toilet. (Indeling bedden: 5x tweepersoonskamer; 2x driepersoonskamer allen met eenpersoonsbedden en bijzonder is een authentieke bedstee voor 2 personen. Alle slaapkamers zijn gelegen op de eerste verdieping. Vanuit het overdekte terras heeft u een prachtig uitzicht over het mooie Brabantse landschap.

Wilt u deze accommodatie van binnen bekijken? Druk dan op onderstaande afbeelding.
Presentatie4

  • 18 personen
  • 7 slaapkamers
  • 1 bedstee
  • 7 douches en 9 toiletten
  • gratis WiFi
  • kindvriendelijk

Sfeervolle huiskamer

In het vakantiehuis is een grote sfeervol ingerichte huiskamer (120 m2) met hierin een houtkachel en daaromheen een gezellige zithoek. Tevens is er een ruime eethoek voor 18 personen en een klassieke, gezellige bar. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken met daarin een oven, magnetron en een afwasmachine.

Ruime speeltuin

Er is een ruime speeltuin met daarin een grote trampoline, een zandbak, speeltoestellen en speelgoed voor de kinderen.

Op het terrein van de vakantieboerderij is er een voetbal- en volleybalveld, mogelijkheid tot midgetgolf en elke accommodatie is voorzien van een jeu de boulesbaan, tafeltennis- en tafelvoetbalspel.