Vergaderingen

Vakantiehuizen Versantvoort is niet alleen een heerlijke plek om te overnachten, maar ook dé locatie voor (meerdaagse)vergaderingen, cursussen, trainingen en informele bijeenkomsten. Of je nu een formele vergadering, een brainstormsessie of een teambuilding evenement organiseert, onze ruime vergaderlocaties kunnen worden aangepast aan jouw behoeften.

Het vergaderarrangement is inclusief onbeperkt koffie en thee. Water, koeken en mints op tafel en een beamer met scherm en flip-over inclusief stiften zijn aanwezig.

Maak jouw vergadering een succes bij Vakantiehuizen Versantvoort.

Waarom vergaderen bij Vakantiehuizen Versantvoort?

Omdat je hier niet alleen productief kunt zijn, maar ook kunt genieten van een ongedwongen sfeer. Geniet van onze bosrijke omgeving en maak een ontspannen wandeling of maak samen gebruik van onze midgetgolf. Na de vergadering kun je ontspannen in de buitenlucht of nagenieten met een drankje bij de open haard. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen werk en genieten.

 

Meerdaagse vergaderlocatie

Onze locatie is ook ideaal voor wie een meerdaagse vergaderlocatie met overnachting in Noord-Brabant zoekt! Wij zorgen ervoor dat jij en je team de energie behouden voor de rest van de dag met een heerlijke lunch. Geniet van een warme soep en verschillende broodsoorten en beleg. Tot slot een hartige traktatie. In de avond is het tijd om te genieten. Kies uit buffet, een gezellig gourmetdiner, een sfeervolle barbecue of heerlijke Chinese gerechten. De keuze is aan jou!

meer informatie