Activiteiten

In de regio rondom onze accommodaties zijn veel leuke activiteiten te organiseren die leuk zijn voor zowel jong en oud. Hieronder hebben we enkele voorstellen.

Vakantiehuizen Versantvoort

Op het terrein is er een voetbal- en volleybalveld, mogelijkheid tot midgetgolf en elke accommodatie is voorzien van een jeu de boulesbaan, tafeltennis- en tafelvoetbalspel. De accommodaties zijn gelegen midden in natuur- en bosgebieden waarin je tot rust kunt komen. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Op zeer korte afstand is een waterplas met verschillende recreatiemogelijkheden. Wil je in deze mooie omgeving een trektocht maken dan kun je hiervoor een huifkar huren.

Meer informatie
Tel. 0492-321464

Christoffelhoeve

Diverse binnen-, en buitenactiviteiten voor jong en oud

Meer informatie

Natuurcentrum "de Specht" Handel

Het gebied rond Natuurcentrum de Specht biedt een immens grote variatie aan flora, de Latijnse benaming voor plantensoorten. In totaal zijn er wel meer dan 200 soorten te vinden in de gevarieerde omgeving.

Het centrum is gelegen aan een voormalige maisakker, die inmiddels is omgevormd tot een bloemrijk landschap. In de vlinderweide kunt u in de bloeiperiode genieten van talloze soorten bloemen. Maar ook het bosgebied aan de rand van het centrum heeft op floragebied veel te bieden. Daarnaast ligt er een de grote poel, waar ook weer vele verschillende planten groeien. Deze diversiteit aan landschappen, zorgt voor een grote verscheidenheid aan groeiende en bloeiende flora. In het bos vinden immers weer heel andere planten hun stekje, dan op de oevers van de poel of in de licht overgoten bloemenweide.

 

Wandelroutes; Vogelkijkpad, waterroute en dierenroute

Meer informatie

Boswachterij St. Anthonis

Stichting “het Schaap” organiseert in samenwerking met Staatsbosbeheer en Scouting Sint Patrick de jaarlijks druk bezochte activiteiten rondom de schaapskooi midden in de mooie Staatsbossen van Sint Anthonis zoals lammetjesdag op eerste paasdag en het schaapscheerdersfeest in het begin van de zomer.

Meer informatie

Oorlogsmuseum Overloon

Oorlog hoort in een museum. Dat is het motto van het Oorlogsmuseum. Het Oorlogsmuseum Overloon presenteert de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. U ziet hier hoe het zover heeft kunnen komen dat in vijf jaar tijd meer dan vijftig miljoen mensen hun leven verloren, maar ook hoe de onderdrukte bevolking vindingrijk met beperkingen en tekorten omging. Er is aandacht voor het verzet, maar ook voor de vervolging. Ten slotte wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan de bevrijding, met speciale aandacht voor de Slag bij Overloon.

Meer informatie
Tel. 0478 - 641250

Natuurpoorten in de omgeving (Milheeze, Deurne en St. Anthonis)

Bij de Brabantse Natuurpoorten is van alles te zien en te doen. Bekijk op de site de mogelijkheden tot de verschillende activiteiten.

Meer informatie

Molens Gemert

Een landschap met een molen is puur Hollands, Nederland staat immers overal bekend als het land met de vele molens. Ook Gemert-Bakel heeft vier van deze typisch Nederlandse bouwwerken.

Tijdens openingstijden van molen De Bijenkorf/Molen De Volksvriend kun je producten “van de molen” kopen.

Of je nu zelf brood bakt of een lekkere pannenkoek lust, ingrediënten zijn daar verkrijgbaar

Meer informatie

BAVARIA activiteiten

Bent u op zoek naar een plezierig en vermakelijk uitje voor uw familie- en/of bedrijfsfeest? Dan bent u ook bij het Bavaria Brouwerij Café aan het juiste adres. Door de diversiteit aan arrangementen bieden zij voor een ieder en voor ieder budget en een geschikte activiteit. Hieronder vind u een greep uit de activiteiten.

Gemotoriseerde activiteiten: Solex rijden en E-Chopper rijden

(Bier)spellen: Bavaria Beergames, Bavaria CaféQuiz, Swingo en Rap naar de Tap

Workshop: ’the perfect serve’ tapcursus

Proeverijen: High beer, bierproeverij en de bierproefwedstrijd

Rondleidingen: PSV tour

Meer informatie
Tel. 0499-425585

Solex en GPS tocht

Op zoek naar een leuke activiteit met vrienden, collega’s, familie of gewoon lekker met z’n tweeën?
Bij GPS verhuur kunt u lekker uitwaaien op een nieuwe ouderwetse Solex door prachtige Brabantse dorpjes en een mooie bosrijke omgeving, ook kunt u zich door de Brabantse bossen laten leiden door middel van een makkelijke te gebruiken GPS navigatie. Waarbij men gebruik kan maken van leuke opdrachten of vragen voor onderweg.

Tel. 06-10291895

Het Boerenbondsmuseum Gemert

In het Boerenbondsmuseum gaat u terug in de tijd. Want hier kunt u ervaren hoe het leven er aan toe ging in een Peeldorp anno 1900. Dat alles op een bijzondere locatie in Gemert. Het Boerenbondsmuseum biedt u een unieke combinatie van bezienswaardigheden die u nergens in Nederland binnen één museum aantreft.

Meer informatie
Tel. 0492-366444

Mind Mystery Horst

Waan je in de mysterieuze wereld van Siebrandt, een eigenzinnige uitvinder die hier ooit woonde en tijdens een van zijn experimenten een enorme knal veroorzaakte die het huis op zijn kop heeft gezet.

We hebben nooit meer iets van Siebrandt vernomen maar bij Mind Mystery kom je alles over hem te weten. Want ondanks zijn afwezigheid zul je zo nu en dan toch nog heel dicht bij hem zijn…

Meer informatie
Tel. 077-2086088

Bedevaart naar Handel

Jaarlijks vindt de bedevaart plaats vanuit Valkenswaard naar Handel en terug. De route is 42 kilometer lang. Traditiegetrouw vertrekt om 06.00 uur op de zaterdag van het voorlaatste volle weekend in juni de voetprocessie vanuit het Brabantse Valkenswaard naar het bedevaartsoord Handel nabij de Peel. Achter het processievaandel aan loopt een lange stoet pelgrims onder begeleiding van harmonie, scouting, EHBO, politie, uitgedoste paarden en huifkarren, als een lang lint door het mooie Brabantse landschap.

Meer informatie
Tel. 040-2048309

Sanne Wijn - Wijnproeverij

Op locatie een
formele wijnproeverij met Portugezen wijnen. Er zijn verschillende
arrangementen waaruit u kunt kiezen, 1,5 tot 2 uur zal een proeverij
duren waarbij u de in en outs over wijnproeven en de wijnen zelf leert.

Tel. 06-51156925

Pannenkoekenwagen

Als de pannenkoekenwagen komt voorrijden kunnen zij binnen 15 minuten beginnen met bakken. Ze hebben 9 erg grote zware pannen (35 cm) waardoor ze iedereen heel snel van een pannenkoek kunnen voorzien.

Menukeuzes

Bij vrij eten kan iedereen zeggen wat hij in zijn pannenkoek wil hebben. Die wordt dan op bestelling gemaakt met de keuze uit spek, kaas, ui, champignon, prei, appel, rozijnen, ananas of gewoon naturel.

Bij het actiepakket houden ze de keuze beperkt zodat het nog sneller gaat en de kosten lager blijven.

Bij beperkt eten bakken ze in principe alleen naturelpannenkoeken.

Meer informatie
Tel. 06-30165009

Op den hoek

Zij zijn door de Provincie Noord-Brabant aangewezen als inspiratiebedrijf natuurinclusieve landbouw. Zij verbinden de landbouw met de natuur en werken samen met verschillende gebiedspartijen. Ook zoeken ze actief de verbinding met onze omgeving door mensen die wonen, werken en leven uit te nodigen op de boerderij.

In de stal zie jij hoe zij werken aan een gezonde omgeving voor koe, mens en natuur.
Je leert over de nieuwste technieken en je ziet hoe de koeien genieten van de weides!

Op Den Hoek is een prachtige plek om tot rust te komen in de weidse natuur.
Een rustige verborgen plaats waar je heerlijke Kaas kunt kopen.

Meer informatie
Tel. 06-14418685

Photobooth huren

Is it even a party without a photobooth?✨

Verjaardag? Bruiloft? Een babyshower? Een vrijgezellenfeestje? Of gewoon een leuke middag/avond met je vrienden? Maak van jouw feestje een fysieke en onvergetelijke herinnering en huur nu onze photobooth!

De photobooth is een standalone apparaat wat compact genoeg is om in elke ruimte te staan, van huiskamer tot feestzaal.

Het is eenvoudig te bedienen door al je gasten. Na het klikken op het scherm worden er achtereenvolgens 3 foto’s gemaakt. Na het maken van de foto’s krijgen je gasten de keuze om de foto te printen. Al na 15 seconden heb je 2 uitgeprinte fotostrips. Kortom, een makkelijk te bedienen apparaat voor jong en oud.

Alle foto’s worden indien gewenst opgeslagen. De foto’s worden na het feest digitaal nagestuurd zodat je de herinneringen van het feest ook digitaal hebt en er later nog van kan nagenieten!

Meer informatie

Golfclub Stippelberg

Golfen in de gemeente Gemert-Bakel. Dit kan op Golfclub Stippelberg. Het golfterrein, bestaande uit een 18-holes golfbaan, 9-holes par 3-4 baan, twee oefengreens, twee chippinggreens met bunkercomplexen en een driving range, beslaat zo’n 90 hectare.

Meer informatie
Tel. 0492-820022

Rongen Aktief op locatie

Rongen Aktief is een Sport- & Evenementenbureau dat gevestigd is in Sint Anthonis (Noord-Brabant). Al meer dan 25 jaar verzorgen wij met veel enthousiasme uitdagende activiteiten. Elke maand hebben we andere acties. Profiteer nu van onze Speciale Voorjaars Acties & Arrangementen . Nieuw zijn onze Budget arrangementen.

Meer informatie
Tel. 0485-383242

Dierenrijk Nuenen

In Dierenrijk maak je kennis met de leukste én lelijkste dieren van Europa en daarbuiten. Zo zijn er de bruine beren en lynxen in de Alpen, wisenten en wilde zwijnen in het Oerbos en de Aziatische olifanten.

Meer informatie
Tel. 0492-668240

Zoo parc Overloon

Beleef een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten in het natuurlijkste dierenpark van Nederland. Sta in het 21 hectare grote park oog in oog met onder andere cheetahs, tapirs, gibbons, flamingo’s,  reuzenmiereneters, kleine panda’s, rendieren, beermarters en de grootste strohalsibissengroep ter wereld. In de ruime doorloopgebieden bewegen dieren als lemuren, Indische antilopen en reuzenkangoeroes zich vrij tussen de bezoekers. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven in het park!

 

Meer informatie
Tel. 0478-640046

Billybird Park Hemelrijk Volkel

BillyBird Park Hemelrijk is binnen en buiten plezier voor kinderen én volwassenen. Met een enorme binnenspeeltuin, groot strandbad en allerlei uitdagende attracties.

Meer informatie
Tel. 0413-272987

Attractiepark Toverland Sevenum

Volop binnen- en buitenattracties

Het park is het hele jaar geopend dankzij de unieke combinatie van indoor- en outdoorattracties. Toverland bestaat uit een indoorgedeelte van 2 hectare met groots attractieaanbod, zoals een indoor-achtbaan, zweefmolen en het Toverhuis. Daarnaast is er een groot outdoorgedeelte met onder andere de motorachtbaan Boosterbike, schommelschip Scorpios en de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux: Troy.

Toverland garandeert, wat de weersverwachting ook is, een betoverende dag!

Meer informatie
Tel. 077-4677050

Fitland Sportcentrum Gemert

Sport- en evenementencentrum Fitland Gemert biedt volop mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning.
Bij Fitland Gemert kun je onder andere: swingen in de Zumba les, je spieren verstevigen bij Body Pump, je conditie op peil houden op de spinning fiets, een complete workout in 2×4 minuten volgen op de Fast Fit, jezelf een uitdaging geven op de klimwand of lekker trainen in de fitnesszaal. Je kan er zelfs terecht voor het organiseren van een bedrijfsfeest of een kinderfeestje.

 

Meer informatie
Tel. 0492-361751

Nia Domo bowlingbaan Boekel

Bowlen biedt een sportieve activiteit voor jong en oud. Waarbij er in een gezellige ambiance genoten kan worden van een drankje en hapje. Kijk ook eens bij onze verschillende bowling arrangementen voor een compleet verzorgde avond uit!
Voor een fantastische extra ervaring, kom naar ons disco bowlen, de hele zaal wordt in de stemming gebracht met blacklights, led verlichting en beeldschermen.

Meer informatie
Tel. 0492-321452

Kartcentrum Traxx uden

Ervaar snelheid en competitie als een ware coureur. Pak een kart en ga de strijd aan op de ruim 650 meter lange indoor-karting baan van Traxx. Door de lage zit en goede wegligging maken jouw rij- en stuurkunsten het verschil. Dus rem, duik de bocht in, geef gas, haal in, zet de snelste ronde neer en vier de overwinning!

Meer informatie
Tel. 0413-337711

Golfbad Oss

In het Golfbad Oss kunt u met het hele gezin een heerlijk dagje genieten. Voor de kleintjes zijn er de Berenbaden; voor de groteren de drie spectaculaire glijbanen en voor iedereen is er het heerlijk warme water met een minimale hoeveelheid chloor. U kunt relaxen onder de zonnebank, in de twee Turkse stoomcabines of in het Bubbelbad. Bij restaurant “De Uitkijk” kunt u terecht voor een hapje of een drankje. Het Golfbad Oss voldoet aan de hoogste eisen m.b.t. veiligheid en ons personeel is uitstekend opgeleid: zij staan voor toezicht van hoge kwaliteit.

Meer informatie
Tel. 0412-647575

Hullie Speelboerderij Uden

Een leuk dagje uit? Dat kan bij Hullie Speelboerderij!

Hullie is in natuurgebied de Maashorst bij de Bedafse Bergen.

Kinderen kunnen gewoon lekker spelen en volwassenen en kinderen heerlijk eten. Weersonafhankelijk door groot binnengedeelte, maar ook een groot terras en buitenspeeltuin. Met mooi weer is hullie waterspeeltuin geopend. Veel verschillende interactieve speeltoestellen.

Meer informatie
Tel. 0413-257534

Liever Buiten Deurne

Bij Liever Buiten kun je o.a. terecht voor een gezellige familiedag! Wil je met de hele familie bij elkaar blijven en het tegen elkaar opnemen? Dan is de boeren zeskamp heel geschikt voor jullie! Wil je net een tikkeltje meer actie? Diverse activiteiten zijn mogelijk! We kunnen een leuk programma op maat maken, eventueel inclusief lekker eten en drinken.

Klik op de activiteit voor meer informatie op onze website www.lieverbuiten.nl

Meer informatie
Tel. 06-23090035