(0031) 0492 321464

Activiteiten

In de regio rondom onze accommodaties zijn veel leuke activiteiten te organiseren die leuk zijn voor zowel jong en oud. Hieronder hebben we enkele voorstellen voor u.

Vakantiehuizen Fam. Versantvoort

Op het terrein is er een voetbal- en volleybalveld, mogelijkheid tot midgetgolf en elke accommodatie is voorzien van een jeu de boulesbaan, tafeltennis- en tafelvoetbalspel. De accommodaties is gelegen midden in natuur- en bosgebieden waarin u tot rust kunt komen. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Op zeer korte afstand is een waterplas met verschillende recreatiemogelijkheden. Wilt u in deze mooie omgeving een trektocht maken dan kunt u hiervoor een huifkar huren.

Meer informatie
Tel. 0492-321464

BAVARIA BIER TOUR

Bent u op zoek naar een plezierig en vermakelijk uitje voor uw familie- en/of bedrijfsfeest? Dan bent u ook bij het Bavaria Brouwerij Café aan het juiste adres. Door de diversiteit aan arrangementen bieden wij voor een ieder en voor ieder budget en een geschikte activiteit. Hieronder vind u een greep uit onze activiteiten.
PSV-Bavaria Tour, bierborrelplank maken, tapcursus, E-Chopper rijden, Volkswagen Kever Challenge.

Meer informatie
Tel. 0499-425585

Solex en GPS tocht

Op zoek naar een leuke activiteit met vrienden, collega’s, familie of gewoon lekker met z’n tweeën?
Bij de Bruyn Solex en GPS verhuur kunt u lekker uitwaaien op een nieuwe ouderwetse Solex door prachtige Brabantse dorpjes en een mooie bosrijke omgeving, ook kunt u zich door de Brabantse bossen laten leiden door middel van een makkelijke te gebruiken GPS navigatie. Waarbij men gebruik kan maken van leuke opdrachten of vragen voor onderweg.

Tel. 06-10291895

Het Boerenbondsmuseum Gemert

In het Boerenbondsmuseum gaat u terug in de tijd. Want hier kunt u ervaren hoe het leven er aan toe ging in een Peeldorp anno 1900. Dat alles op een bijzondere locatie in Gemert. Het Boerenbondsmuseum biedt u een unieke combinatie van bezienswaardigheden die u nergens in Nederland binnen één museum aantreft.

Meer informatie
Tel. 0492-366444

Mind Mystery Horst

Waan je in de mysterieuze wereld van Siebrandt, een eigenzinnige uitvinder die hier ooit woonde en tijdens een van zijn experimenten een enorme knal veroorzaakte die het huis op zijn kop heeft gezet.

We hebben nooit meer iets van Siebrandt vernomen maar bij Mind Mystery kom je alles over hem te weten. Want ondanks zijn afwezigheid zul je zo nu en dan toch nog heel dicht bij hem zijn…

Meer informatie
Tel. 077-2086088

Bedevaart naar Handel

Jaarlijks vindt de bedevaart plaats vanuit Valkenswaard naar Handel en terug. De route is 42 kilometer lang. Traditiegetrouw vertrekt om 06.00 uur op de zaterdag van het voorlaatste volle weekend in juni de voetprocessie vanuit het Brabantse Valkenswaard naar het bedevaartsoord Handel nabij de Peel. Achter het processievaandel aan loopt een lange stoet pelgrims onder begeleiding van harmonie, scouting, EHBO, politie, uitgedoste paarden en huifkarren, als een lang lint door het mooie Brabantse landschap.

Meer informatie
Tel. 040-2048309

Golfclub Stippelberg

Golfen in de gemeente Gemert-Bakel. Dit kan op Golfclub Stippelberg. Het golfterrein, bestaande uit een 18-holes golfbaan, 9-holes par 3-4 baan, twee oefengreens, twee chippinggreens met bunkercomplexen en een driving range, beslaat zo’n 90 hectare.

Meer informatie
Tel. 0492-820022

Rongen Aktief op locatie

Rongen Aktief is een Sport- & Evenementenbureau dat gevestigd is in Sint Anthonis (Noord-Brabant). Al meer dan 25 jaar verzorgen wij met veel enthousiasme uitdagende activiteiten. Elke maand hebben we andere acties. Profiteer nu van onze Speciale Voorjaars Acties & Arrangementen . Nieuw zijn onze Budget arrangementen.

Meer informatie
Tel. 0485-383242

Dierenrijk Nuenen

In Dierenrijk maak je kennis met de leukste én lelijkste dieren van Europa en daarbuiten. Zo zijn er de bruine beren en lynxen in de Alpen, wisenten en wilde zwijnen in het Oerbos en de Aziatische olifanten.

Meer informatie
Tel. 0492-668240

Zoo parc Overloon

Beleef een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten in het natuurlijkste dierenpark van Nederland. Sta in het 21 hectare grote park oog in oog met onder andere cheetahs, tapirs, gibbons, flamingo’s, reuzenmiereneters, kleine panda’€™s, rendieren, beermarters en de grootste strohalsibissengroep ter wereld. In de ruime doorloopgebieden bewegen dieren als lemuren, Indische antilopen en reuzenkangoeroes zich vrij tussen de bezoekers. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven in het park!

 

Meer informatie
Tel. 0478-640046

Billybird Park Hemelrijk Volkel

BillyBird Park Hemelrijk is binnen en buiten plezier voor kinderen én volwassenen. Met een enorme binnenspeeltuin, groot strandbad en allerlei uitdagende attracties.

Meer informatie
Tel. 0413-272987

Attractiepark Toverland Sevenum

Volop binnen- en buitenattracties

Het park is het hele jaar geopend dankzij de unieke combinatie van indoor- en outdoorattracties. Toverland bestaat uit een indoorgedeelte van 2 hectare met groots attractieaanbod, zoals een indoor-achtbaan, zweefmolen en het Toverhuis. Daarnaast is er een groot outdoorgedeelte met onder andere de motorachtbaan Boosterbike, schommelschip Scorpios en de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux: Troy.

Toverland garandeert, wat de weersverwachting ook is, een betoverende dag!

Meer informatie
Tel. 077-4677050

Fitland Sportcentrum Gemert

Sport- en evenementencentrum Fitland Gemert biedt volop mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning.
Bij Fitland Gemert kun je onder andere: swingen in de Zumba les, je spieren verstevigen bij Body Pump, je conditie op peil houden op de spinning fiets, een complete workout in 2×4 minuten volgen op de Fast Fit, jezelf een uitdaging geven op de klimwand of lekker trainen in de fitnesszaal. Je kan er zelfs terecht voor het organiseren van een bedrijfsfeest of een kinderfeestje.

 

Meer informatie
Tel. 0492-361751

Nia Domo bowlingbaan Boekel

Bowlen biedt een sportieve activiteit voor jong en oud. Waarbij er in een gezellige ambiance genoten kan worden van een drankje en hapje. Kijk ook eens bij onze verschillende bowling arrangementen voor een compleet verzorgde avond uit!
Voor een fantastische extra ervaring, kom naar ons disco bowlen, de hele zaal wordt in de stemming gebracht met blacklights, led verlichting en beeldschermen.

Meer informatie
Tel. 0492-321452

Kartcentrum Traxx uden

Ervaar snelheid en competitie als een ware coureur. Pak een kart en ga de strijd aan op de ruim 650 meter lange indoor-karting baan van Traxx. Door de lage zit en goede wegligging maken jouw rij- en stuurkunsten het verschil. Dus rem, duik de bocht in, geef gas, haal in, zet de snelste ronde neer en vier de overwinning!

Meer informatie
Tel. 0413-337711

Golfbad Oss

In het Golfbad Oss kunt u met het hele gezin een heerlijk dagje genieten. Voor de kleintjes zijn er de Berenbaden; voor de groteren de drie spectaculaire glijbanen en voor iedereen is er het heerlijk warme water met een minimale hoeveelheid chloor. U kunt relaxen onder de zonnebank, in de twee Turkse stoomcabines of in het Bubbelbad. Bij restaurant “De Uitkijk” kunt u terecht voor een hapje of een drankje. Het Golfbad Oss voldoet aan de hoogste eisen m.b.t. veiligheid en ons personeel is uitstekend opgeleid: zij staan voor toezicht van hoge kwaliteit.

Meer informatie
Tel. 0412-647575

Hullie Speelboerderij Uden

Een leuk dagje uit? Dat kan bij Hullie Speelboerderij!

Hullie is in natuurgebied de Maashorst bij de Bedafse Bergen.

Kinderen kunnen gewoon lekker spelen en volwassenen en kinderen heerlijk eten. Weersonafhankelijk door groot binnengedeelte, maar ook een groot terras en buitenspeeltuin. Met mooi weer is hullie waterspeeltuin geopend. Veel verschillende interactieve speeltoestellen.

Meer informatie
Tel. 0413-257534

Liever Buiten Deurne

Bij Liever Buiten kun je o.a. terecht voor een gezellige familiedag! Wil je met de hele familie bij elkaar blijven en het tegen elkaar opnemen? Dan is de boeren zeskamp heel geschikt voor jullie! Wil je net een tikkeltje meer actie? Diverse activiteiten zijn mogelijk! We kunnen een leuk programma op maat maken, eventueel inclusief lekker eten en drinken.

Klik op de activiteit voor meer informatie op onze website www.lieverbuiten.nl

Meer informatie
Tel. 06-23090035