(0031) 0492 321464

Activiteiten

In de regio rondom onze accommodaties zijn veel leuke activiteiten te organiseren die leuk zijn voor zowel jong en oud. Hieronder hebben we enkele voorstellen voor u.

Vakantiehuizen Fam. Versantvoort

Op het terrein is er een voetbal- en volleybalveld, mogelijkheid tot midgetgolf en elke accommodatie is voorzien van een jeu de boulesbaan, tafeltennis- en tafelvoetbalspel. De accommodaties is gelegen midden in natuur- en bosgebieden waarin u tot rust kunt komen. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Op zeer korte afstand is een waterplas met verschillende recreatiemogelijkheden. Wilt u in deze mooie omgeving een trektocht maken dan kunt u hiervoor een huifkar huren.

Meer informatie
Tel. 0492-321464

BAVARIA BIER TOUR

Bent u op zoek naar een plezierig en vermakelijk uitje voor uw familie- en/of bedrijfsfeest? Dan bent u ook bij het Bavaria Brouwerij Café aan het juiste adres. Door de diversiteit aan arrangementen bieden wij voor een ieder en voor ieder budget en een geschikte activiteit. Hieronder vind u een greep uit onze activiteiten.
PSV-Bavaria Tour, Sumo worstelen, Cocktail workshop, Chocolade workshop,Klompen schilderen, Volkswagen KeverExperience, Fun Karten, Brabants trots, Offroad Challenge.

Meer informatie
Tel. 0499-425585

Solex en GPS tocht

Op zoek naar een leuke activiteit met vrienden, collega’s, familie of gewoon lekker met z’€™n tweeën?
Bij de Bruyn Solex en GPS verhuur kunt u lekker uitwaaien op een nieuwe ouderwetse Solex door prachtige Brabantse dorpjes en een mooie bosrijke omgeving, ook kunt u zich door de Brabantse bossen laten leiden door middel van een makkelijke te gebruiken GPS navigatie. Waarbij men gebruik kan maken van leuke opdrachten of vragen voor onderweg.

Meer informatie
Tel. 06-10291895

Het Boerenbondsmuseum Gemert

In het Boerenbondsmuseum gaat u terug in de tijd. Want hier kunt u ervaren hoe het leven er aan toe ging in een Peeldorp anno 1900. Dat alles op een bijzondere locatie in Gemert. Het Boerenbondsmuseum biedt u een unieke combinatie van bezienswaardigheden die u nergens in Nederland binnen één museum aantreft.

Meer informatie
Tel. 0492-366444

Thee en Pluktuin Handel

In het voorjaar 2011 zijn we gestart met de nieuwbouw van het theehuis met daarin een winkel met streekgebonden producten en cadeauartikelen en een ruimte voor diverse activiteiten. Dit alles was in april 2012 gereed. Het theehuis en de winkel zijn voortaan open van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf half juni is de pluktuin weer geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00.

Meer informatie
Tel. 06-14557834

Bedevaart naar Handel

Jaarlijks vindt de bedevaart plaats vanuit Valkenswaard naar Handel en terug. De route is 42 kilometer lang. Traditiegetrouw vertrekt om 06.00 uur op de zaterdag van het voorlaatste volle weekend in juni de voetprocessie vanuit het Brabantse Valkenswaard naar het bedevaartsoord Handel nabij de Peel. Achter het processievaandel aan loopt een lange stoet pelgrims onder begeleiding van harmonie, scouting, EHBO, politie, uitgedoste paarden en huifkarren, als een lang lint door het mooie Brabantse landschap.

Meer informatie
Tel. 040-2048309

Golfclub Stippelberg

Golfen in de gemeente Gemert-Bakel. Dit kan op Golfclub Stippelberg. Het golfterrein, bestaande uit een 18-holes golfbaan, 9-holes par 3-4 baan, twee oefengreens, twee chippinggreens met bunkercomplexen en een driving range, beslaat zo’n 90 hectare.

Meer informatie
Tel. 0492-820022

Rongen Aktief op locatie

Rongen Aktief is een Sport- & Evenementenbureau dat gevestigd is in Sint Anthonis (Noord-Brabant). Al meer dan 25 jaar verzorgen wij met veel enthousiasme uitdagende activiteiten. Elke maand hebben we andere acties. Profiteer nu van onze Speciale Voorjaars Acties & Arrangementen . Nieuw zijn onze Budget arrangementen.

Meer informatie
Tel. 0485-383242

Dierenrijk Nuenen

In Dierenrijk maak je kennis met de leukste én lelijkste dieren van Europa en daarbuiten. Zo zijn er de bruine beren en lynxen in de Alpen, wisenten en wilde zwijnen in het Oerbos en de Aziatische olifanten.

Meer informatie
Tel. 0492-668240

Zoo parc Overloon

Beleef een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten in het natuurlijkste dierenpark van Nederland. Sta in het 21 hectare grote park oog in oog met onder andere cheetahs, tapirs, gibbons, flamingo’s, reuzenmiereneters, kleine panda’€™s, rendieren, beermarters en de grootste strohalsibissengroep ter wereld. In de ruime doorloopgebieden bewegen dieren als lemuren, Indische antilopen en reuzenkangoeroes zich vrij tussen de bezoekers. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven in het park!

 

Meer informatie
Tel. 0478-640046

Billybird Park Hemelrijk Volkel

BillyBird Park Hemelrijk is binnen en buiten plezier voor kinderen én volwassenen. Met een enorme binnenspeeltuin, groot strandbad en allerlei uitdagende attracties.

Meer informatie
Tel. 0413-272987

Kijkbedrijf en speelboerderij de Aardbeienhof

Het Aardbeienhof is een familie-park voor jong en oud. Voor de kinderen is er een grote speeltuin van wel 3000 m2 zowel binnen als buiten en er is buiten een voetbalkooi.
Je kunt veel leren over aardbeien. Er zijn speciale verjaardags- en schoolreisarrangementen en voor nog meer vermaak is er ook nog een animatieteam.

Meer informatie
Tel. 0492-362117

Erpsemaisdoolhof

Heb jij ook altijd al eens in een maïszwembad willen badderen? Of zou je wel eens willen racen tegen al je vriendjes op de super vette skelterbaan? Dit kan allemaal bij onze speelboerderij Tiswa. Is dit toch iets te spannend? Dan kun je ook met grote blokken komen bouwen, knutselen in de knutselhoek of een bezoekje brengen aan de spannende toren van Tiswa. Vanaf juli is het maisdoolhof weer geopend!

Meer informatie
Tel. 0413-212724

Attractiepark Toverland Sevenum

Volop binnen- en buitenattracties

Het park is het hele jaar geopend dankzij de unieke combinatie van indoor- en outdoorattracties. Toverland bestaat uit een indoorgedeelte van 2 hectare met groots attractieaanbod, zoals een indoor-achtbaan, zweefmolen en het Toverhuis. Daarnaast is er een groot outdoorgedeelte met onder andere de motorachtbaan Boosterbike, schommelschip Scorpios en de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux: Troy.

Toverland garandeert, wat de weersverwachting ook is, een betoverende dag!

Meer informatie
Tel. 077-4677050

Fitland Sportcentrum Gemert

Sport- en evenementencentrum Fitland Gemert biedt volop mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning.
Bij Fitland Gemert kun je onder andere: swingen in de Zumba les, je spieren verstevigen bij Body Pump, je conditie op peil houden op de spinning fiets, een complete workout in 2×4 minuten volgen op de Fast Fit, jezelf een uitdaging geven op de klimwand of lekker trainen in de fitnesszaal. Je kan er zelfs terecht voor het organiseren van een bedrijfsfeest of een kinderfeestje.

 

Meer informatie
Tel. 0492-361751

Nia Domo bowlingbaan Boekel

Bowlen biedt een sportieve activiteit voor jong en oud. Waarbij er in een gezellige ambiance genoten kan worden van een drankje en hapje. Kijk ook eens bij onze verschillende bowling arrangementen voor een compleet verzorgde avond uit!
Voor een fantastische extra ervaring, kom naar ons disco bowlen, de hele zaal wordt in de stemming gebracht met blacklights, led verlichting en beeldschermen.

Meer informatie
Tel. 0492-321452

Kartcentrum Traxx uden

Ervaar snelheid en competitie als een ware coureur. Pak een kart en ga de strijd aan op de ruim 650 meter lange indoor-karting baan van Traxx. Door de lage zit en goede wegligging maken jouw rij- en stuurkunsten het verschil. Dus rem, duik de bocht in, geef gas, haal in, zet de snelste ronde neer en vier de overwinning!

Meer informatie
Tel. 0413-337711

Golfbad Oss

In het Golfbad Oss kunt u met het hele gezin een heerlijk dagje genieten. Voor de kleintjes zijn er de Berenbaden; voor de groteren de drie spectaculaire glijbanen en voor iedereen is er het heerlijk warme water met een minimale hoeveelheid chloor. U kunt relaxen onder de zonnebank, in de twee Turkse stoomcabines of in het Bubbelbad. Bij restaurant “De Uitkijk” kunt u terecht voor een hapje of een drankje. Het Golfbad Oss voldoet aan de hoogste eisen m.b.t. veiligheid en ons personeel is uitstekend opgeleid: zij staan voor toezicht van hoge kwaliteit.

Meer informatie
Tel. 0412-647575

Liever Buiten

 

Bij Liever Buiten kun je o.a. terecht voor een gezellige familiedag! Wil je met de hele familie bij elkaar blijven en het tegen elkaar opnemen? Dan is de boeren zeskamp heel geschikt voor jullie! Wil je net een tikkeltje meer actie? Diverse activiteiten zijn mogelijk! We kunnen een leuk programma op maat maken, eventueel inclusief lekker eten en drinken.

Klik op de activiteit voor meer informatie op onze website www.lieverbuiten.nl

Meer informatie
Tel. 06-23090035