Vakantiehuis Brabant 16 personen of meer

Op zoek naar een groot vakantieverblijf in Nederland, een vakantiehuis in bos met hond of een groepsaccommodatie? U kunt bij ons een mooie boerderij huren! Als u van het buitenleven wilt genieten, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakantieboerderij Brabant in de natuur

Onze boerderijen staan namelijk in het midden van de mooie natuur in de Peel, Brabant. Deze prachtige provincie staat bekend om zijn natuurgebieden. Geniet in een van onze boerderijen van alle rust: u kunt wandelen, fietsen, spelletjes doen, uw (klein)kinderen buiten laten spelen of wat u maar wenst. Niets is lekkerder dan van de rust te genieten in een van onze vakantiehuizen in Brabant. Ga hier met vrienden heen of geniet lekker in uw eentje van alle rust. Hieronder vind u een overzicht van elk van onze accomodaties (5 in totaal) die te huur zijn met een korte introductie.

Huur nu één van onze grote vakantiehuizen in Brabant

In elk van onze boerderijen is gratis Wi-Fi en is er een jeu de boulesbaan, tafeltennis- en tafelvoetbalspel aanwezig. Elk groepsverblijf is kindvriendelijk. De vakantiehuizen De Groenevelden en ’t Heerenbosch zijn tevens geschikt voor minder validen. De accomodaties worden op volgorde van (maximale) groepsgrootte benoemd. Boek nu uw luxe groepsaccommodatie Brabant.

Vakantiehuis Brabant 16 personen (geschikt voor minder validen)De Groenevelden: Dit huis beschikt over 6 slaapkamers. Er is een houtkachel en een binnenspeelruimte aanwezig. Dit huis, voor maximaal 16 personen, is ook geschikt voor minder validen.

Vakantiehuis Brabant 16 personenDe Heerevelden: Dit huis beschikt over 6 slaapkamers. Er is een houtkachel aanwezig, maar er zijn ook een zithoek, een eethoek én een bad.

Vakantiehuis Brabant 18 personenDe Hooischuur: Dit huis beschikt over 7 slaapkamers. Naast deze slaapkamers is er ook een bedstee. De accomodatie voor maximaal 18 personen heeft een ruime woonkamer van 120 vierkante meter en een gezellige eethoek.

Vakantiehuis Brabant 20 personen (geschikt voor minder validen)’t Heerenbosch: Dit huis beschikt over 10 slaapkamers. Er is een eethoek en een speeltuin. Dit huis, voor maximaal 20 personen, is ook geschikt voor minder validen.

Vakantiehuis Brabant 26 personen (geschikt voor minder validen)‘t Heerenhuijs: Dit huis beschikt over 10 kamers en luxe voorzieningen.

Nog niet overtuigd? Klik dan snel op de pagina’s van de huizen waar u interesse in heeft en laat u overtuigen! Uw keus wel al kunnen maken? Neem dan contact op en boek snel en eenvoudig uw verblijf bij ons!

Activiteiten

In de regio rondom onze accommodaties zijn veel leuke activiteiten te organiseren die leuk zijn voor zowel jong en oud.

Op onze activiteitenpagina  vindt u meer informatie over musea, pretparken, dierentuinen en andere uitjes!

Activiteiten in de omgeving

Natuur in Brabant

Overnachten in de Peel? Onze accommodaties liggen in dit mooie landschap. Brabant staat bekend om haar mooie natuur. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan gaan fietsen tijdens uw verblijf in een van onze vakantiehuizen.

Natuur in Brabant